Schoonmaakbedrijf De Spons 06-51393704 info@de-spons.nl
Bel ons De Spons
Honderden zwemmers city swim

Honderden zwemmers voor ALS met city swim.

In totaal springen zo'n tweeduizend mensen de gracht in om geld in te zamelen voor de stichting ALS. Ze leggen allemaal een parcours af van 2013 meter door de Amsterdamse wateren.

Vorig jaar werd de zwemtocht voor het eerst gehouden. Toen zwommen er elfhonderd mensen mee, onder wie toenmalig prinses Máxima. In totaal werd toen een bedrag van 740 duizend euro opgehaald. De teller voor dit jaar stond zondagochtend al op anderhalf miljoen euro. Het geld wordt gebruikt voor onderzoek naar de neurologische ziekte amyotrofe laterale sclerose (ALS).

De zwemmers starten vanaf het middaguur bij het Marine Etablissement bij het Scheepvaartmuseum en eindigen in de Keizersgracht. Onder de deelnemers bevinden zich dit jaar weer diverse BN'ers. Onder anderen Pieter van den Hoogenband, Michael Boogerd, Peter Heerschop en Erben Wennemars doen mee.

Het weer zit zondag met de vele regenbuien niet erg mee. De organisatie adviseert deelnemers daarom om met wetsuit van start te gaan. De temperatuur van het water ligt naar schatting rond de 20 graden.

Door: Novum
Laatste tweets
Onderwerpen
Meest recente artikel
Fotoalbum
Lijst met albums
Vloeren onderhoud

Diverse vloeren

Speciale projecten

Allerlei voorbeelden van leuke en speciale projecten

Kantoren schoonmaken

Projecten en werkzaamheden

Huis schoonmaken

Foto's van werkzaamheden tijdens de woning schoonmaak

Gevel reiniging

Het reinigen van gevels

Foto van de natuur.

Foto's van de natuur.