Schoonmaakbedrijf De Spons 06-51393704 info@de-spons.nl
Bel ons De Spons
Beschimmelde tegelvloeren verleden tijd.

BESCHIMMELDE TEGELVOEGEN VERLEDEN TIJD

Croes voegcoating

Vervuilde en beschimmelde voegen in tegelwerk zijn een veel voorkomend en ernstig probleem in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen, sportaccommodaties, hotels en horecakeukens. Ruimtes die juist aan de strengste hygiëne-eisen moeten voldoen, blijken bij nader onderzoek vaak een broeinest van schimmels en bacteriën ondanks dat ze goed worden schoongemaakt. De voegen tussen tegels zijn vaak poreus, en daardoor niet goed te reinigen en gaan schimmelen. Een badkamer met schimmelvorming tussen de tegels heeft al snel 3.000.000 kiemvormende eenheden per vierkante centimeter! Croes voegcoating ontwikkelde een methode die voorgoed afrekent met poreuze voegen en deze na grondige reiniging hermetisch afsluit. Schimmels en bacteriën krijgen geen kans meer, de voegen zien er weer als nieuw uit en zijn bovendien makkelijk schoon te houden.

Onafhankelijk onderzoek

Croes voegcoating wilde onderzoeken wat de exacte impact is van hun behandeling en schakelde daar een onafhankelijk onderzoekslaboratorium, Labora in Ermelo, voor in. De uitkomst onderstreept de claim van Croes voegcoating. Labora onderzocht een toiletvloer in een kantoor van het Kadaster, en een hotelbadkamer met schimmelvorming vóór en na een behandeling door Croes voegcoating. De uitslag is weergegeven in Kve/cm2, kiemvormende eenheden per vierkante centimeter.

De toiletvloer liet vóór behandeling een kiemgetal van 745 Kve/cm2 zien. 6 maanden na behandeling liet het toilet een kiemgetal van 80 Kve/cm2 zien. Het resultaat in de hotelkamer was nog indrukwekkender. Vóór behandeling werd op de voegen van de badkamer een kiemgetal van 3.000.000 Kve/cm2. Maar liefst 11 maanden na behandeling was dit cijfer gezakt naar 14 Kve/cm2.

Croes voegcoating is de enige in Nederland die gebruikt maakt van deze methode en werkt al voor diverse klanten in de vastgoed, woningbouw, hospitality en zorg. Ook grote schoonmaakbedrijven maken inmiddels gebruik van de diensten van Croes voegcoating. Kijk voor meer informatie, de onderzoeksrapporten en een video over hoe Croes voegcoating werkt op www.voegcoating.nl

Laatste tweets
Onderwerpen
Meest recente artikel
Fotoalbum
Lijst met albums
Vloeren onderhoud

Diverse vloeren

Speciale projecten

Allerlei voorbeelden van leuke en speciale projecten

Kantoren schoonmaken

Projecten en werkzaamheden

Huis schoonmaken

Foto's van werkzaamheden tijdens de woning schoonmaak

Gevel reiniging

Het reinigen van gevels

Foto van de natuur.

Foto's van de natuur.