Schoonmaakbedrijf De Spons 06-51393704 info@de-spons.nl
Bel ons De Spons
Portfolio

                                      Portfolio

Schoonmaakbedrijf De Spons is een professionele, mensgerichte dienstverleningsorganisatie, die zich richt op schoonmaakonderhoud. De firma bestaat nu ruim 12 jaar. Met een zeer uitgebreid diensten- en productenpakket in deze sector, zij mag vele gerenommeerde organisaties tot haar opdrachtgevers rekenen.  

Ons werkgebied is tussen: Amsterdam - Haarlem - Alkmaar - Zaandam. Zodat wij dichtbij onze klanten zitten, en daardoor de kostprijs laag kunnen houden.  

Bij elke afzonderlijke opdrachtgever worden de klantspecifieke wensen met behoeve tot schoonmaak- onderhoud in kaart gebracht. Die worden, eenmaal goed doorgesproken, door vaste medewerkers uitgevoerd. Wij streven ernaar dat onze mensen een grote betrokkenheid hebben met de opdrachtgever en de schoon te maken locatie. Want het gaat er ons om, dat we het u en de gebruikers van uw gebouw(en) naar de zin maken... Iets wat weer een positieve uitstraling geeft naar uw organisatie toe...  

Veel aandacht besteden we aan communicatie. Hiermee bedoelen wij, dat goed en regelmatig overleg met onze opdrachtgevers en medewerkers, het niveau van onze dienstverlening op peil houdt. Ook vinden wij regelmatige en goede controle op al onze servicelocaties vanzelf sprekend. De Spons gaat voor langdurige relaties met tevreden opdrachtgevers. Door het voortdurend coachen en motiveren van onze medewerkers, kunnen we iedere dag weer topprestaties leveren.  

Waarom is schoonmaakbedrijf De Spons gegroeid in 2011?

 Wij hanteren in deze barre tijden gegarandeerd de laagste prijs. Zonder aan kwaliteit in te leveren. Vandaar dat wij ondanks deze economische crisis een stormachtige groei hebben gemaakt. Ons standpunt is simpel en helder; de overheadkosten laag houden, en investeren in de productiviteit. Sober maar doelmatig.

Een simpel voorbeeld, wij hebben geen kantoor met telefoniste, maar een persoon die op de werkplek het werk begeleid en daar voor 80% van de werktijd op de werkvloer aanwezig is,  en voor 20% thuis de administratieve taken uitvoert. Vandaar dat wij dan ook om 6 uur s’ ochtends telefonisch al bereikbaar zijn. Wij investeren meer in de effectieve uren. Simpel gesteld: het nieuwe denken.

Wij zijn van mening dat het denkpatroon moet veranderen. Niet meer een standaard bedrijfsvorm, maar een effectievere manier van bedrijfsvoering. Geen dure overhead- en leasekosten, en geen grote voorraad. Geldverspilling, zonder dat dit ten goede komt aan het bedrijf. Reclame en naamsverbetering wordt verkregen door een netwerk en een goede beoordeling van je huidig klantenbestand.  

                            Een zienswijze met een schone heldere blik.

 

Laatste tweets
Onderwerpen
Meest recente artikel
Fotoalbum
Lijst met albums
Vloeren onderhoud

Diverse vloeren

Speciale projecten

Allerlei voorbeelden van leuke en speciale projecten

Kantoren schoonmaken

Projecten en werkzaamheden

Huis schoonmaken

Foto's van werkzaamheden tijdens de woning schoonmaak

Gevel reiniging

Het reinigen van gevels

Foto van de natuur.

Foto's van de natuur.