Schoonmaakbedrijf De Spons 06-51393704 info@de-spons.nl
Bel ons De Spons
PSV let ook op kleine details.

Toiletbeleving in stadion stemt PSV tevreden

 
Toiletbeleving in stadion stemt PSV tevreden
Voor PSV is het belangrijk beleving - en dus emotie – niet alleen op het veld, maar ook tot in het kleinste kamertje terug te zien. 'Gastvrijheid betekent ook optimale toilethygiëne.'

In het stadion maakt PSV daarom gebruik de handdoekautomaten van Vendor, gegoten in een PSV-jasje. Vendor stelt: "Deze automaat ademt de sfeer van de voetbalclub en staat garant voor een opvallende verschijning in de toiletruimtes. Voor het nieuwe PSV museum dat op 31 augustus de deuren opent, zijn daarnaast ook de toiletrolautomaten in speciale PSV-opmaak."

Gastvrijheid

Ronald Kooistra - Manager Commerciële Zaken, Service en Evenementen van PSV - vult aan: "PSV heeft als speerpunt om het begrip gastvrijheid voor de supporters en zakelijke relaties structureel op een hoger niveau te brengen. Het Philips Stadion moet toonaangevend zijn voor voetbalclubs in Nederland."

"Gastvrijheid betekent ook optimale toilethygiëne", vervolgt Kooistra. "Afkomstig uit de hotellerie weet ik als geen ander hoe belangrijk een positieve indruk van de bezoeker is op dat gebied. Vendor biedt PSV en het Philips Stadion een totaaloplossing waar we erg content over zijn. We gaan namelijk alleen voor kwaliteit: niet alleen op het veld, maar ook in ons stadion. U begrijpt hoeveel mensen wij hier te gast hebben: elke thuiswedstrijd, maar ook alle andere dagen van het jaar bij talloze zakelijke gelegenheden en bijeenkomsten. We zijn een multifunctioneel stadion op een unieke locatie."

Laatste tweets
Onderwerpen
Meest recente artikel
Fotoalbum
Lijst met albums
Vloeren onderhoud

Diverse vloeren

Speciale projecten

Allerlei voorbeelden van leuke en speciale projecten

Kantoren schoonmaken

Projecten en werkzaamheden

Huis schoonmaken

Foto's van werkzaamheden tijdens de woning schoonmaak

Gevel reiniging

Het reinigen van gevels

Foto van de natuur.

Foto's van de natuur.